Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken diğer taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı karıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Erişim kolaylığı temin etmek amaçlı örgülmış merdivenlerin dışında sevimli emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri zarfında âdem çitndıran bütün bünyelarda olmalıdır.

Bununla bile dundaki kriterlere iye olan yerlerde yalnızca yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Esas özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok mualla sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın emin bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış muhtevain kullanılması gerekir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını ika etmek ciğerin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal eylemek yahut amatörce yetiştirmek vahim hatimelara racon hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Mono blok gövde bünyesı kanat sistemi veya panik bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine rabıtalanması ile esenlanmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir binada olan bu hatlar mühlik durumların yöntem Yangın Kapısı göstericisidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanımını da inandırmak, ne davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page